جهت بالا بردن مقاومت شیشه در برابر ضربه و تنش های حرارتی از شیشه ی سکوریت استفاده می شود. شکستن شیشه و خطرات ناشی از آن در شیشه های سکوریت با تکنولوژی های پیشرفته، کمتر است. شیشه های معمولی با ضخامت ۴ تا ۲۰ میل قابلیت سکوریت شدن را دارند. شیشه معمولی پس از طی فرآیندهای صنعتی از شیشه خام به شیشه سکوریت تبدیل میشود. فرایند سکوریت کردن شیشه بدین ترتیب است که ابتدا شیشهی معمولی را با دمای ۷۰۰ درجه سانتی گراد در کورههای بسیار پیشرفته گرما میدهند و ناگهان سرد می کنند، در این صورت دمای بیرونی شیشه کاهش می یابد ولی داخل آن گرم است. با این اختلاف دما، شیشه ی معمولی تبدیل به شیشه ی سکوریت می شود.
شیشه های سکوریت در مکان هایی که در معرض ضربه قرار دارند و ابعاد شیشه بزرگ است جهت افزایش ایمنی استفاده می شوند، همچنین در مکان هایی که نیاز به شیشه های ضد حریق وجود دارد، مانند راه پله و آسانسور به کار می روند. درب ها و نماهای ساختمان نیز باید سکوریت شوند.
یکی از عوامل تأثیرگذار بر قیمت شیشه ی سکوریت، ابعاد، شکل و رنگ شیشه است. افزایش ضخامت شیشه نیز می تواند بر قیمت تمام شده ی آن تاثیر گذار باشد، شیشه سکوریت ضخامت های متفاوتی دارد و بیشترین ضخامت آن 10 میل است. از طرفی یراق آلات مصرفی نیز یکی دیگر از فاکتورهای تاثیرگذار بر قیمت شیشه است.
بیشتر بخوانیم: پوشاندن بالکن با شیشه یا پنجره ی upvc